2008. május 24., szombat

Jelentkezés a júniusi táborba...

A tábori jelentkezéseket csak abban az esetben tudjuk elfogadni,ha azt írásban megkapjuk. Letölthető a márcisu 28.-i bejegyzésről.
A korábbi években az önrészből min. 5000,- Ft-t is előre be kellett fizetni, de ezt tavaly nem követeltük meg- vesztünkre. Az utolsó napra ugyanis jónéhány jelentkező lett beteg,vagy beteg lett közeli hozzátartozója, lerobbant a kocsija, orvoshoz kellett mennie, vártatlan családi probléma jött közbe... Idén sem fektettünk erre akkora hangsúlyt, volt akinek szóltunk, volt akinek nem. Bár a tavalyi év keserű volt ebből a szempontból, nem hittük, hogy ennek idén is meg kell ismétlődnie.Majd meglátjuk.

A helyek száma a júniusi táborra egyébként szaporodott, ugyanis 3 biztosan ígérkező jelentkezőnek a jelentlezési lapjai még nem érkeztek meg ( bár hétfőn adták fel őket, de szombatig sehol semmi ) . Szóval még nem 5 hanem max. 8 hely van, azaz kevesebb, mint 50%-os a jeletkezési hányad. Én mindenesetre leviszem a handbike-t és aztán tornázunk, bringázunk, kosarazunk, vitorlázunk, nevetünk, kirándulunk. Aki nem jön, helyette nézheti a Tv-t.

Nincsenek megjegyzések: