2008. december 27., szombat

In Memoriam et Zánka (2008)

avagy Iwiw ( Vivien beceneve- LF.megj.) szemszögéből lássuk most a dolgokat… Ovádi Vivien ( gyógytornász hallgató, résztvett két zánkai rehab.táborunkon-LF.megj. ) írása

Kész a nagy mű! Igen.. A gép forog. Az alkotó pihen.
A függöny felgördül. A közönség lázasan figyel:
1.felvonás: Megérkeztünk. Üdvözlés.” Helló- szevasz-szia”
Kerekesszékesek? 15 fő. Írhatnám: az Aranycsapat, de szerintem Csodacsapat.
Több híres visszatérő sztárvendégünk is van. Bond, Dopeman, Richard Gere ( a nevekről többet ide katt) és még sorolhatnám.. Vaku villanás!! Egy fotó itt ..egy fotó ott.. paparazzik? Voltunk elegen akik fotóztak..…végül rekordot döntöttünk.. 2000 fénykép.Pillanatképek, amelyek megpróbálják megörökíteni a tábor varázsát. Családias hangulatról.
Mosolyról. Vidámságról. Küzdelemről. Bátorságról. Akaratról.
2.felvonás:
Reggel 7óra 30 perc. ooóóóó! Mint ahogy látom a résztvevők nem mindig pontosak!A Késők: vagy Kávé, vagy Túrórudi zálogaként léphetnek be a megbocsájtás kapuján!!!Józsi bizony már túrórudi gyárat építhetne! Na és melyik a legkedvesebb kínzó barát?A Thera-Band szalag, vagy a 1,5 literes ásványvizes palack? Ásványvizes palack! Vigyázz!!! A torna során ne igyál belőle, mert akár 4-5- napos is lehet márJ)) csak emelgetni szabad!
3.felvonás. Ebédidő. Az ebédlőhöz vezető Út.? Hatalmas domb! Ott fel kell menni? Nem lehet akadály! Nincs mese. Aki nem dolgozik ne is egyék! Így mindenki felmegy segítség nélkül. Le a kalappal!! Mi tagadás, kerekesszékbe ülve megküzdöttem én is, de tény,„Hátszél szerepében” jobban mutatunk..Néha kell egy kis tartalék/ turbó meghajtóerő felfele.
4. felvonás. Lássuk a vezetést! Miként vezessünk friss jogosítvány megszerzése után? Itt nincs kuplung, gázpedál. Egyszerű! Mint a karikacsapás. Miután Dávid bizalmat „szavazott” így hát vezettem..ámde ne feldkezzünk meg Pisti meseautójáról se..minden csak egy gombnyomás..
5. felvonás: Hogyan tudunk másodpercek alatt az autókból 10-15 kerekesszéket kipakolni, s összeszerelni.??? Ááá!!! nem nagy ördöngösség!! Máris hozom a csomagtartóból a részeket. Egy nagy kerék. Megvan a másik!! Összecsukjuk...Így ni. Az autóban 4en is elférünk kerekesszékekkel együtt..Sok jó ember kis helyen is elfér. Egy júniusi délutáni program videofelvételébe beletekerve: Autóba Beszállás!!-Utazás Füredre –Kiszállás!!!- kajakozunk- Autóba Beszállás!!- Utazás-Kiszállás!!!- borozás- Beszállás!!!- Kiszállás!!!- vége a napnak: Alvás!
Elalvás elött számolgattam..bárányok helyett…hány keresszéket szerelgettünk Mónival.:-)))
6. felvonás:
Kajakozás. Igen!!! Nádasnak vettem az irányt..Végül sikerült kikeveredni a sűrűjéből..
és a Balaton közepén kik csapnak ekkora hullámokat? Bizony a nem hivatalos kajakversenyt ( erről többet ide katt) Hippopotamus és Iwiw közt még Peking is közvetítette! Az eredmény, felülbírálhatatlan!!! köszönöm!
7. felvonás.
Borospince. Szőlőfürtök alatt üldögélünk. A kifli hamar elfogy. (A poharakból a bor is..) Zene füleinknek. Róbertünk gyönyörűen harmonikázik. Rejtett tehetségek. Következő tábor, zenei és sporttábor ötvözete lesz. Gergő nyelvtörő feladványa sem olyan egyszerű több poharacska után: „Megy mag vagy, vagy vad megy mag vagy.” Próbálgattuk, sikertelenül, mert elnevettük…Dán barátainktól is tanultam ám!! Jaichswoah.
Vagy valami ilyesmi…
8. felvonás: oppá…úgy látom ez a Jövő… Sok szép felvonásban legyen még részetek! S aki ezek után kedvet kapott a táborozáshoz?
Kérjük mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét!
A hatás: garantáltan nem marad el!!!

Immár 16 esztendeje tanulok..ebből 4 éve koptatom az jó öreg iskolapadot gyógytornász palántaként…de hát amennyit Tőletek/ és Rólatok tanulhattam, láttam- Zánkán, s Hévízen, felülmúl mindent!! MINDEZ CSAK TÖREDÉKE annak, amit mesélni tudtam.. de most elkopott a billentyűzetem.. Minden jó, ha vége jó! The end.

Nincsenek megjegyzések: