2009. szeptember 25., péntek

Elitképző

Egy régi szerzőnk jelentkezett, Fenesi Balázs. Miskolci kálváriájáról a mozgássérült parkolókártya használatával már korábban olvasható volt honlapunkon is itt.
Most az ő írásából idézek rövid részeket, íme : ( aki az egészet olvasni szeretné, annak katt ide, érdemes)

" Van egy oldal a neten ami foglalkozik a kerekesszékes emberek gondjaival, bajaival lehetőségeivel. Ezen a honlapon van egy cikk a ZÁNKAI ÉLETMÓD ÉS SPORTTÁBORRÓL ami az ilyen-olyan ok miatt kerekesszékbe került embereknek szól. Ezt a tábort az az alapítvány szervezi, amelynek a honlapját feljebb említettem. Tehát a lényeg, hogy a cikkre érkezett egy észrevétel. A hozzászóló szerint ez egy elitképző, és itt minden van ami fertő. No most ismét voltam a fertőben, és nagyon élveztem."
Bevallom, én is.
...
"Volt valahol egy riport is erről a táborról melyben egy leányzó azt mondta, hogy itt 1hét alatt többet tanult, tapasztalt mint máshol 4hónap alatt. Ez a máshol az OORI. Ott mondjuk rám se túl sok minden ragadt, de már nem érdekel mert elit vagyok. Innen visszanézve minden szép."
Kriszta igazmondásának meg lett aztán az ára, kitiltottak minket az OORI-ból a Kertész doktornő uralkodása idején. Azonban jött Klauber főorvos úr és bekerültünk. Aztán jelentkezett az ÖNÉ és bent is ragadtunk.
...
"Az igazság az, hogy jót tesz az ember szervezetének egy hét intenzív mozgás. Jó lenne gyakrabban, de azt meg nem bírná a májam."
Ezt az utalást a tábori alkohol fogyasztás mennyiségére hivatalosan visszautasítjuk.
...
"Még egy elit esti programról, hogy az életmód hogyan alakul miután az ember elkezdi elitté képeztetni magát. Egyik este elmentünk a Mersics tanyára egy jó vacsorára. Ez a szőlős birtok egy Zánka fölötti dombon van pazar panorámával a magyar tengerre. Nagyon finom házi kiflivel vártak minket. Ez annyira jó, hogy qrva jó. "
Akadálymentes borospince!!! Európa, jövünk ! ( vagy már el is húztunk a ... ?)


Nincsenek megjegyzések: