2008. június 30., hétfő

A sportturisztikai résztvevők névsora :
Orbán Dávid ( Isaszeg) , Nagy Imre ( Budaörs) , Bányai Krisztián ( Balatonalmádi) , Orbán Imre ( Szentendre) , Horváth József ( Hahót) , Deák Gábor ( Budapest) , Hegedűs Árpád ( Dudar) , Klacz István ( Keszthely) , dr.Lelik Ferenc ( Pomáz) és Navratyil Sándor( Aszófő) . Meglátogatott minket egy napra még Fenesi Balázs( Gyula ) és régi barátunk : a rehab. táboraink nélkülözhetetlen, kitűnő gyógytornásza Holobrádi Mónika ( Hévíz) is , valamint lejöttek veszprémi mozgássérültek is ( a nevüket sajnos nem tudom, elnézést).
Csatlakozott hozzánk Morosics Vera és két kolléganője Szombathelyről, akik egy nagyszerű napot töltöttek velünk.Ők mindannyian sérült gyerekekkel foglalkoznak hivatásszerűen , minden tiszteletem és elismerésem az övék. Azonnal bekapcsolódtak a programba, bringáztunk a kikötőbe, kajakoztunk és úsztunk együtt. Kedvesek voltak , segítőkészek és szépek, kifejezetten feldobták az amúgy is jól sikerült napot. Köszönjük Verus, hogy meglátogattál minket kolleganőiddel együtt ( várunk szeptemberben a zánkai rehab. táborban) !
Ők is jól érezték magukat, közülük Polgár Dóri közölte is, hogy ő még a héten visszajön néhány napra . Aztán nagy örömünkre ígéretét be is tartotta és még 2 napot csinált végig velünk teljes jogú csapattagként . Gyere máskor is Dóri!

Nincsenek megjegyzések: