2008. június 11., szerda

Vége a júniusi tábornak

Befejeződött a júniusi rehab. táborunk. A létszám végülis elfogadható lett, hét közben csatlakozott hozzánk még egy régi motoros Keszthelyről ( Klacz Pisti) , plussz Vivien a gyógytornász hallgatólány is velünk volt. Azt hiszem , ismét tudtunk adni néhány embernek olyan tudást, amit a mindennapi önálló életben hasznosítani tud. A tábor legjobb tanulója címet Orbán Dávid ( Isaszeg ) kapta, 2. helyezett Szőke Kata ( Kecel ) , míg a 3. ( "célfotóval") Borbély József ( Diósd ) lett. Gratulálunk ! További résztvevők ( ők is jók teljesítettek ) :
Horváth József ( Hahót); Farkas Krisztina ( Solymár) , Orbán Imre ( Szentendre ) , Oláh András( Litke ) ,Berta Somogyi Attila ( Kalocsa )
és tábori csapat : Holobrádi Mónika ( Hévíz ) , Navratyil Sándor (Aszófő) , dr.Lelik Ferenc ( Pomáz) .

Érdekes tapasztatalat, hogy az épek is szeretnek hozzánk járni, pl. Katát unokahúga ( a kedves és csinos) Ancsa is elkísérte . Őt a munkája 2 napra hazahívta - de mint később megtudtuk- otthon is csak a táborról mesélt és alig várta, hogy visszajöhessen. Ő is megtanult pl. kétkerekezni, és végig velünk volt minden programban. Már más ép kisérőknél is tapasztaltuk a tábori szellem nagy hatását, gondoltunk is már arra, hogy egyszer megpróbálkozunk csak épeknek tábort szervezni- egyfajta csapatépítő-túlélő-helyzetgyakorlati tábor.De a gondolatot eddig tett még nem kísérte- talán jövőre.
A szokásosnak mondható programban ( torna, kerekesszékes gyakorlatok, kosárlabda stb. ) újdonság volt a kajakozás- nagyon tetszett mindenkinek. Az adaptált kajakok ( Sanyi talámánya) tökéletesen beváltak, kiválóan lehetett velük akár nagyobb hullámokban is teljesen biztonságosan közlekedni. A másik újdonság a Tagyon falu fölötti pincelátogatás és borkostoló volt. Kerekesszékekkel járható pince!!!!!!!!!! Hiehetetlen, de lent voltunk a nemespenészes pincében, nagy hordók között, aztán a felszínen 4 fajta borát ittuk Mersics gazdának és ettük az aszzonya köményes pogácsáját. Üldögéltünk a lugasban kezünkben borral, kilátás a Balatonra és a Hegyestűre. Hmmmmmmmmmmmmm!
A hangulatom kissé toros volt, mivel ez június 4.-én volt, a trianoni diktátum évfordulóján
( VESSZEN Trianon!!)

Nincsenek megjegyzések: