2009. szeptember 7., hétfő

Megkezdődött az őszi Életmód és sporttábor

Első nap a táborban- kissé másképp kellett az időpontokat szervezni, mivel ez egy rendhagyó tábor. A szokásos idő pénteki érkezés és köv. vasárnap de. távozás. Idén azonban semmilyen állami támogatást nem kaptunk ( tavaly sem), a tavalyelőtti támogatás húzódott át a tavalyi évre, így rövidebb lett az idő is: hétfőtől vasárnapig.
Ebben az évben a már korábbi támogatások utolsó maradék csöppjeit használtuk fel , ill. a nagyobb részben saját vállalkozási bevételünkből finanszírozunk. Miközben százmilliós végkielégítések repkednek, milliárdos völgy nélküli völgyhidak és hegy nélküli alagutak készülnek szorgalmasan ( az osztrák árkalkulációban akkurátusan feltüntetve a Vögel und Blumen / madarak és virágok/ támogató körnek juttatott EUR milliókat)- nem vicc kedves olvasó, utána lehet nézni az osztrák újságokban- magyarul katt ide ) , a milliárdokba kerülő elvetélt kormányzati negyed, a német ár háromszorosába kerülő hídfelújítás, sukorói kaszinó- mint állami főberuházás, súlyos milliók a homokos menet rendőri biztosítására és sorolhatnám vég nélkül.Nem csoda, hogy a fogyatékosokra nem marad.
De mi azért akkor is élünk és ismét Zánkán vagyunk egy hétre - torna, jobb kerekesszék használat, sport, Balaton, jókedv.
Everybody bek@phatja.

Nincsenek megjegyzések: