2009. október 15., csütörtök

Tilos imádkozni

A FIFA ( a nemzetközi labdarúgószöveteség ) provokációnak tartja a vallási megnyilvánulásokat a focipályán, erről többet ide katt. A történet röviden:
A Magyarország-Ghána U20 ( azaz utánpótlás 20 év alattiak ) világbajnokságán a győztes ghánai csapat letérdelt a középkörben és a játékosok imádkoztak, majd többen alatta , ill. a végén keresztet vetettek ( Ghána lakosságának 70%-a keresztény,feltehetően az imádkozó csapat többsége is az ) . A brazil felnőtt csapat már többször tett ilyet, s a FIFA még a nyáron megtiltott minden hitbéli meggyőződés kifejezését a labdarúgó pályákon.Ghána ezért büntetésre számíthat a FIFA-tól.

Hithű római katolikusként hiszek és tanusítok az Úrban és az ő egyszülött fiában Krisztusban.Vallom, hogy az Isteni Világosság fénye mindenkire rávilágít , aki tiszta szívvel keresi az igazságot ( kire jobban, kire talán kevésbé jobban) , ezért minden istenhitet és vallást tisztelek.

A világ tele van szörnyűséggel. Sokan ezért nem hisznek, ill. Isten nem létezésének a bizonyítékát látják ebben. Miért nem segít Isten ?! - kiáltják sokan keserűen

Segítene, csak mint látjuk ki van tiltva a világból.

Nincsenek megjegyzések: