2009. november 17., kedd

Sport hétvége

A hétvégén teniszverseny lesz kerekesszékeseknek Hévízen.
A verseny szállás költségét /félpanzióval/ és a pálya bérletet a Return Alapítvány fizeti.
Tervezett program:
Péntek
16 órától Kehidakustány Gyógyfürdő - ( ez önköltséges, a Return sóher és nem fizeti, kénytelenek vagyunk 2500 Ft-t kiperkálni néhány óra nyamvadt lubickolásért,benne masszázs, szauna ( jeges felöntéssel erről már írtam korábban a Dögunalom bejegyzésben-katt rá ) , vízmasszázs. Csúszda is van , de ezt kihagyjuk)
Szállás Panoráma Hotel Hévíz
Este a vacsoránál sorsolás , utána szabadprogram...
Szombat
9-12 óráig mérkőzések a Club Dobogómajor fedett green set pályáin, majd 14-17 mérkőzések folytatása. Vacsora után szabadprogram
Vasárnap
10-13 óráig mérkőzések , ebéd, utána haza.
Jókedv, izgalmas meccsek, programok.( ja, és a hétvégén lesz a születésnapom is)
Várunk mindenkit szeretettel résztvevőként, érdeklődőként,nézőként !

Szervező : Farkas László ( Laci, népszerű nevén "Farki" alapembere a magyar mozgássérült sportnak, ezen belül a kerekesszékes tenisznek és kosárlabdának. A kerekesszékes teniszben világranglista helyezett, többször volt az első 20-ban is / a teljes ranglista kb. 500-as /, kosárlabdában is a legjobb magyar játékos, idegenlégiósként cseh csapatban is játszik. Aki kíváncsi rá üsse csak be az internetkeresőbe a nevét, aztán győzze olvasni.
Szervezőként is fáradhatatlan, Navratyil Sándorral együtt éveken át nemzetközi rangú fedettpályás versenyeket rendeztek Tihanyban- ez mostanában pénzügyi okok miatt elmaradt, Magyarország képtelen volt egy db. nemzetközi teniszversenyre összeadni a pénzt...-megértjük, kell a pénz más fontos dolgokra, pl. négyes metró, kormányzati negyed, völgyhíd, végkielégítések etc., etc.. De Laci főszervezője a magyar versenyeknek is, nem tudom megköszönte-e ezt neki bármikor is valaki, ha igen jó, ha nem , akkor én most megteszem: KÖSZÖNJÜK FARKI!

Egy kis ízelítő, 2007-es párizsi döntő Stéphane Houdet / Shingo Kunieda :



Nincsenek megjegyzések: