2011. január 20., csütörtök

Végre-végre

Álliberálisok és áldemokraták támadják Magyarországot az EU parlamentjében.Ebben nincs sok újdonság. Azonban váratlan dolog történt .
Magyarország miniszterelnöke ( Orbán V.) a vita végén így szólt.:
" És nem fogadom el sem a németektől, sem senkitől hogy csak azért, csak azért mert mi diktatúrában éltünk negyven éven keresztül, most bárki megkérdőjelezze a magyar nép demokratikus elkötelezettségét.

A médiatörvényt természetesen lehet és kell is kritizálni, és én ezt természetesnek veszem. De nem lehet sértegetni egy nemzetet. És szeretném világossá tenni, hogy a magyar nép és a magyar kormány demokratikus elkötelezettségének kétségbevonása megsértése a magyar népnek… és meg kell mondanom hogy a hazámat, Magyarországot itt is mindig meg fogom védeni…”(radicalpuzzle.blogspot.com)

OV-ről lehet bárkinek bármilyen véleménye, én nem írok erről semmit, ez nem egy politikai blog.
De egy magyar miniszterelnök nyilvánosan és határozottan kiállva megvédi hazáját.
VÉGRE !

"Tőkés László 1956-ot idézi, amikor a nyugati liberálisok közül sokan az orosz tankokat pártolták, nem a szabadságharcosokat. És a romániai EP-képviselő szerint ez történik most is: a Nyugat az álliberálisok és áldemokraták pártjára áll, Orbán Viktor valódi szabadságharcosai helyett".(Atv.hu)

Nincsenek megjegyzések: