2008. október 21., kedd

Gurultunk

A múlt vasárnap gurultunk a Dunakanyarban, a Pap-szigettől Leányfaluig és vissza. A gurulunk Alapítványunk rekreációs programja, a két Imre : Nagy Imre és Orbán Imre lelkes és kitartó szervezésében. A gurulunk-nak külön honlapja is van: <<<>>> megnézheted- érdemes, szép képek is vannak.
Mi volt a vasárnap ? Kellemes séta a Dunakanyar kerékpár útján, az őszi természet megcsodálása és egészséges mozgás, trécselés, jó hangulat.

részlet T.L. mozgássérült leveléből ( ő tudott a programról, de nem jött el ) : " Én is gondolkoztam, hogy csinálni kéne talán valamit, hiszen hétvége van és egész héten csak zoknit heggesztettem. De aztán úgy döntöttem inkább otthon maradok, mivel nagyon elfáradtam, ( egyszer még a lottózóig is elvitettem magam, de nem nyertem) és megnézem a Celeb vagyok, ments ki- valóságshow ismétlését a Tv-ben . Ezt a részt bár már láttam egyszer, de ismétlésben sem hagynám ki. Legalább most az ágyban fekve nézhetem meg. Pedig a szép vasárnapi napsütés felkelésre csábított: vasárnap van, szép idő- ilyenkor szoktunk kirándulni a családdal ! A Cora-ba. Néhány órát elbámészkodunk, végül a sör és a dvd mellé veszünk egy-két olyan apróságot is, amire valójában nincs is szükségünk. De olyan jó érzés venni valamit! Mert megérdemlem."

Na, ehelyett kínáljuk a gurulunk-ot.Ha van kedved, akár mozgássérült vagy akár ép, gyere legközelebb bátran!

Nincsenek megjegyzések: