2009. november 8., vasárnap

Röfi influenza

Hosszú rábeszélés után a mai napon a család felveszi a H1N1 influenza elleni oltást.

Kár, hogy ismeretlen és az állammal a vakcina előállításáról kötött szerződés szerint pedig titkos marad annak a cégnek a tulajdonosi struktúrája, aki ezért felveszi a rongyos 6 Mrd-t.
Naponta 60 ember hal meg szívproblémák miatt. Minden évben 20-30 között van a "rendes" influenza szövődményeiben meghaltak száma.Mégsem erőltetik hisztérikusan a megelőző intézkedéseket ( étrend, mozgás, ill. oltás) Vajon a röfi influenza miatti hisztériakeltés és a h. Magyarország erőteljes nyomulása mögött milyen súlyos egyéni-párt pénzügyi érdekek vannak? Vajon abból a kifizetett 6Mrd-ból mennyit tankol Kóka János piros helikopterébe vagy hol vásárol Gyurcsánnyé ( aki elsősorban a könyékig véres és a mai napig befolyásos Apró família kiváló tagja, csak másodsorban Gy.F. volt miniszterelnök felesége ) újabb ingatlant , mennyi megy abból az MSZP-SZDSZ plakátokra, stb. ?
De ezen túl a legszomorúbb, hogy nem hiszek/ hiszünk már Magyarországnak. Így lett szeretett hazánkból Moldova György Ferencvárosi koktéljának hallhatatlan h.Kovácsa után ( H. Kovácsot szinte mindenki utálta, de sokan hallgatták a 8888-as italboltban, mivel két ferencvárosi koktél között /egy rész rum két rész rummal, de jól összerázva/ Kovács lendületesen és színesen tudott hazudni, ezért is ragadt neve elé a H. betű.) h. Magyarország.

Nincsenek megjegyzések: