2009. november 25., szerda

Tenisz Kupa Hévíz 2

Nov.20-23 között zajlott a Mozgássérültek Hévízi Tenisz Kupája.
Az induló 10 főt két csoportba osztották a szervezők, felső I. tábla és alsó II. táblára. A felső osztályban 4 fő indult ( Farkas L. Bp., Navratyil S. Aszófő, Braun J. Miskolc, és Molnár Attila Sopron). A toronymagasan esélyes Farkas L. símán, gond nélkül hozta a győzelmet. Meglepő volt Navratyil S. jó játéka, aki a versenyzéssel már régen felhagyott, ennek ellenére stílusos játékkal biztosan hozta a 2. helyet.
A II. táblán a hasonló módon már évek óta nem versenyző Serényi T. símám nyerte az alsó osztályt. Tibor nemzetközi szinten jegyzett evezős, Pekingben is járt az olimpián, állóképességi gondjai nem is voltak, tenyerese pedig még mindig félelmetes. Szabó Bélán lehetett látni az egyenletes fejlődést, ha továbbra is keményen edz, jövőre ő a II. tábla esélyese . Domonkos Roland túlságosan ideges volt, ha lehiggad sokkal eredményesebb lehet.Vas Csaba hozta azt, amit jelenlegi edzettsége alapján várható volt tőle, dr.Lelik csupán szerváival tűnt ki. A kellemes meglepetést Mézes János okozta , aki az utolsó mérkőzését nagyot javulva símán nyerte.
A vasárnap rendezett páros versenyben a győzelmet a Navratyil S. - dr.Lelik F. duó stabil játékkal biztosította.
A mellékelt diavetítésben látható képek "après tenisz" ( ejtése apre tenisz ),cím alatt futnak. A franciás kifejezés az osztrák "après ski"-ból jött jelentése sí-, ill. tenisz után, értelemszerű jelentését a képek alapján nem kell magyarázni. A programban volt még: fürdőzés, masszázs, szauna Kehidakustányban, bowling és alkoholtartalmú italok kisebb(...) fogyasztása esténként.
Ha megkapom a képeket Braun Tamástól, úgy tenisz képek is lesznek.
Aki nem látott még kerekesszékes teniszt, úgy mozgóképet ennek a bejegyzésnek a végén találhat.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

jo kezdet